Tészta
A leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, és körülbelül 10×10
cm-es négyzetekre vágjuk. Kibéleljük velük a kivajazott kosárkaformákat, és elosztjuk bennük a mogyorós tölteléket. A kosárkákat a 200 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük, azután kivesszük a sütőből, és hagyjuk kihűlni.
Töltelék
A tojások sárgáját a citromhéjjal és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a rumot, óvatosan belekeverjük a nagyon kemény habbá vert tojásfehérjét, végül beleforgatjuk a darált mogyorót.
Tetejére
A tetejükre kerülő tojáskrémhez a tojássárgáját a cukorral
habosra verjük, majd a citromhéjat is belekeverjük. A
keményítőt kevés vízzel elvegyítjük, és a tojásos-cukros
krémhez adjuk. Gőz fölött sűrű krémmé keverjük, azután a
sütemények tetejére simítjuk. Hagyjuk teljesen kihűlni, végül vékonyan megkenjük csokoládé- vagy cukormázzal.