Forrás: Pásztor Tünde

Mogyorós pulykaszeletek színes tésztával körítve

Mogyorós pulykaszeletek színes tésztával körítve

  1. A tésztát sós vízben „al dente” – még roppanósra – kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. A petrezselymet finomra összevágjuk, megfuttatjuk a forró vajon, azután összeforgatjuk a még meleg tésztával.
  2. A pulykamellet felszeleteljük, besózzuk, finoman meghintjük őrölt borssal, majd előbb lisztbe, azután felvert tojásba és durvára vágott mogyoróba forgatjuk, végül bő, forró olajban kisütjük.
  3. A húst a forró színes tésztával körítve tálaljuk.

Citromos sertéssült pirított burgonyával

kaloria 980 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink