Mozart-golyók sütés nélkül

Mozart-golyók sütés nélkül

A marcipánmasszát körülbelül 2 mm vastagra kinyújtjuk,
ha rúdban van, akkor 2 mm vastagra felszeleteljük. A nugátot félcentis kockákra vágjuk. A marcipánmasszából vizes kézzel kis gömböket formálunk. A közepükre rakjuk a nugátot, majd megigazítjuk, hogy a massza mindenütt eltakarja a belecsomagolt nugátot.
Miután elkészültek a golyócskák, gőz fölött vagy a
mikróban felolvasztjuk a csokit a vajjal. Egy mély bögrébe
vagy kis tálba öntjük úgy, hogy a marcipángolyók kényelmesen elmerülhessenek benne. A bemártott golyókat két villával szedjük ki a csokiból, azután sütőpapírra tesszük, és hagyjuk, hogy teljesen megdermedjenek.

kaloria 320 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink