Mozzarellás jércezselé

Mozzarellás jércezselé

Apró kockákra vágjuk a csirkehúst, és kevés zsiradékon
pici sóval pirosra sütjük. Jól felmelegítjük az alaplevet
(forralni nem kell), és a tűzről levéve csomómentesen
elkeverjük benne a zselatint. Egy átlátszó fóliával kibélelt
forma alját kirakjuk a felszeletelt mozzarellával úgy, hogy
kicsit fedjék egymást a kerek lapok. Beletesszük az apró
kockákra vágott paprikát, meglocsoljuk egy pici zselatinos
lével. Rátesszük a kockákra vágott csirkét, ismét
megöntözzük egy kis lével, hagyjuk egy kicsit szilárdulni.
Utána megszórjuk az apró kockákra vágott sárgarépával.
Megtöltjük a zselatinos alaplével, végül hideg helyen kidermesztjük. Szeletekre vágva kínáljuk.

kaloria 190 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink