Mustáros-boros karaj

Besózzuk a húst, majd kevés zsiradékon a szeletek mindkét oldalát pár percig elősütjük. Kiszedjük a serpenyőből, félretesszük.

A helyére szórjuk a meghámozott, feldarabolt sárgarépát meg a nagyobb kockákra vágott vöröshagymát. Elkezdjük párolni.

Ha már puhul a répa, hozzáadjuk a pár evőkanálnyi csípős mustárt, a csombort, felöntjük a borral. Visszarakjuk a mártásba a szeleteket, és kis lángon, fedő alatt addig pároljuk, míg a hús meg nem puhul. A végén pici citromhéjjal és egy-két evőkanál frissen facsart citromlével tesszük pikánssá az ízét. Jól összeforraljuk.

Főtt tészta vagy zsemlegombóc illik mellé.

Uborkával és sajttal töltött rántott karaj hagymás tört krumplival

 

kaloria 230 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink