Forrás: Vidék íze

Mustáros krumplileves

  1. A sárgarépát, a burgonyát és a póréhagymát megtisztítjuk, majd darabokra vágjuk. A felhevített olajon megpároljuk a zöldséget. Felöntjük 7-8 dl vízzel, felforraljuk, és mérsékelt tűzön körülbelül 15 percig főzzük.
  2. Néhány darabka krumplit és sárgarépát félreteszünk díszítésnek.
  3. A levest botmixerrel pürévé törjük, és beleöntjük a tejszínt. Sóval, frissen őrölt borssal és mustárral ízesítjük, majd összerottyantjuk a karikákra vágott kolbásszal.
  4. A levest tányérokba merjük, azután a félretett krumplival és sárgarépával díszítve adjuk az asztalra.

Spárgakrémleves

Tejfölös sonkaleves

kaloria 465 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze

Ajánlataink