Mustáros karaj kolbásszal, szalonnával, sonkával

  1. Megmossuk a húst, papírtörlővel szárazra töröljük.
  2. Másfél-két centinként mélyen bevágjuk (de ügyelünk, hogy az alja egyben maradjon). Kívül-belül besózzuk, jó gazdagon bekenjük mustárral.
  3. Vastag szeletekre vágjuk a sonkát, a kolbászt és a szalonnát, és felváltva bedugdossuk a vágatokba.
  4. A betöltött húst alufóliába csomagoljuk. Berakjuk egy tepsibe, önthetünk alá 2-3 deci vizet. 160 fokos sütőbe toljuk, és jó másfél órán át sütjük.
  5. Óvatosan kibontjuk, ellenőrizzük. Ha nem sült volna meg, még egy félórára visszatoljuk.
kaloria 520 CAL
ido 140 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.