Mustáros sajtkrémmel sült pisztáciás pisztráng

Mustáros sajtkrémmel sült pisztáciás pisztráng

Besózzuk kívül-belül a pisztrángot. A mustárt kikeverjük a sajtkrémmel, belevegyítjük a zúzott fokhagymát, a finomra vágott petrezselyem zöldjét. Vastagon megkenjük vele a halat: először a hasüreget, utána kívülről is. Kivajazott tepsibe fektetjük, és 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük. Az utolsó öt percre megszórjuk pisztáciával. A mozzarellás hagymatortával, friss zöld salátával és citromkarikákkal tálaljuk.

kaloria 0 CAL
ido 0 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.