Összekeverjük gőz felett a vajat a cukorral és a kakaóval.
Kevergetve kihűtjük, majd belekeverjük a tojást, utána pedig a többi hozzávalót. Belesimítjuk egy kicsi, 20 × 20 cm-es tepsibe. Egy pohár aljával egyenletesen lenyomkodjuk.
Elkészítjük a tejszínnel a vaníliás krémet a zacskón található utasítás szerint, majd összekeverjük a puha vajjal, és az alapra simítjuk. A hűtőbe tesszük legalább félórára.
Gőz felett, de lehetőleg alacsony hőmérsékleten összeolvasztjuk a 15 dkg étcsokoládét a 2 evőkanálnyi vajjal, kevergetve hűtjük. Csak akkor öntjük a süti tetejére, ha már majdnem teljesen kihűlt, de még folyik.
Utána visszatesszük a hűtőszekrénybe. Tálalás előtt megmelegített, éles késsel hosszúkás szeletekre vágjuk.