Napraforgómagos sült csirkemell tarhonyarizottóval
Kevés zsiradékon félbarnára pirítjuk a tarhonyát. Felöntjük
vízzel, megsózzuk, ha azt elfőtte, megint adunk hozzá némi
folyadékot. Ha már puha, jöhet hozzá a fél dl bor – addig
főzzük, míg azt is fel nem szívta. Még forrón belekeverjük a reszelt sajtot. Egy serpenyőben kevés zsiradékot forrósítunk, átsütjük rajta a vastag szeletekre vágott, sózott-borsozott csirkemellet. Egy másik serpenyőben szárazon, zsiradék hozzáadása nélkül megpirítjuk a napraforgómagot. A megsült húst megforgatjuk a pirított magokban. Tálalásnál a tányérokba szedünk egy merőkanálnyi tarhonyarizottót, a tetejébe tesszük a magos csirkemellet. Salátalevéllel díszítjük.