Összegyúrjuk a tésztát a hozzávalókból. Tejfölből csak annyit adunk hozzá, hogy jól nyújtható legyen a tészta, de ne legyen túl lágy. Négyfelé osztjuk. Egyesével kinyújtjuk, tepsi hátán megsütjük.
Lereszeljük az almát, majd egy lábasban a cukorral és a kardamommal addig pároljuk, míg sűrű pép nem lesz belőle. Ezt is kihűtjük.
Egy deci hideg tejben elkeverjük a lisztet. A többi tejet felforraljuk, majd belefőzzük a tejes lisztkeveréket. Hagyjuk teljesen kihűlni. A vajat habosra kavarjuk a porcukorral, a narancsok reszelt héjával és kifacsart levével. Összedolgozzuk a főzött krémmel.
Összeállítás: az alsó lapot megkenjük a krém felével. Erre jön a második lap, rásimítjuk az almakrémet. Rányomjuk a következő tésztát, megkenjük a maradék krémmel. A tetejére nyomjuk az utolsó lapot. Egy éjszakára lesúlyozzuk. Végül a citromlébe annyi porcukrot keverünk, hogy sűrűn folyó legyen, rásimítjuk a mázat a sütemény tetejére, és hagyjuk megszáradni.