Tészta
Összeforraljuk a vizet a tejjel, a felkockázott vajjal és a csipet sóval. Beleöntjük a lisztet, kevergetve főzzük, míg el nem válik az edény falától. Levesszük a tűzhelyről, és egyesével belekavarjuk az egész tojásokat. Csillagcsővel ellátott habzsákba kanalazzuk, és sütőpapírral bélelt tepsire hosszúkás babapiskóta formákat nyomunk belőle. 200 fokra előmelegített sütőbe rakjuk, negyedóra múlva 180 fokra csökkentjük a hőmérsékletet. Újabb negyedóra múlva kicsit kitámasztjuk a sütő ajtaját, és még öt percig szárítjuk a süteményt. Utána kiszedjük, rácson hagyjuk kihűlni.
Krém
Két evőkanál porcukorral habot verünk a tejszínből. Egy tálban összekeverjük a joghurtot a narancsok frissen kifacsart levével, a narancslikőrrel és a narancs édességétől függően adagolt porcukorral. Elektromos habverővel elkeverjük benne az instant zselatint, végül beleforgatjuk a tejszínhab felét. Ha kezd megkötni, habzsákba tesszük, és a kettévágott fánkokba töltjük. A tetejére nyomjuk a maradék tejszínhabot. A levágott felső részt étcsokival becsíkozzuk, vékonyra vágott narancshéjjal megszórjuk, s a tejszínhab tetejére tesszük.