Narancsos kókuszcsók
ELŐKÉSZÍTÉS: 35 perc – SÜTÉS: 15 perc – A hozzávalókat 26 darabhoz számítottuk: Kemény habbá verjük a tojásfehérjéket. A kókusztejet és a mézet (vagy a cukrot) egy kisebb lábasban összekeverjük, és kis lángon addig forraljuk, amíg kissé be nem sűrűsödik. Ekkor hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a reszelt narancshéjat meg a vaníliakivonatot, alaposan elkeverjük. Ez lehűti annyira, hogy nyugodtan beleforgathatjuk a tojáshabot. Sütőpapírral bélelt tepsire nagy diónyi kupacokat rakjunk, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Akkor igazán ízletes, ha az aljuk és az oldaluk kicsit megpirul. Rácsra rakjuk hűlni (vigyázat, melegen könnyen törik!). Ha kihűlt, összeolvasztjuk a csokit a kókuszzsírral, s ebbe mártjuk a kókuszcsókok talpát.