Először a tésztát készítjük el. Habosra keverjük a tojássárgájákat a puha zsírral, a kakaóporral és a kristálycukorral. A lisztet egy másik tálban összekeverjük a sütőporral, majd a tejjel együtt összedolgozzuk a tojássárgájás alappal. Egy közepes méretű tepsit sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a tésztát, és 180 fokos sütőben megsütjük. Rácsra borítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és hagyjuk, hogy teljesen kihűljön.
A tojásfehérjéket gőz felett kemény habbá verjük, közben folyamatosan adagoljuk hozzá a cukrot, a végén szép, kemény, fényes habot kell kapnunk. A kihűlt kakaós tésztát deszkára rakjuk, rákenjük a tojáshabot. A mázhoz egy kis lábasban összekeverjük a kakaóport a cukorral és a tejjel, és felfőzzük. Ha langyosra hűlt, belekeverjük a vajat, és rákenjük a fehér hab tetejére. Ha kicsit megdermedt, éles késsel szeleteljük.