Forrás: Vendégváró

Nyúl, zöldborsó, favabab, zsenge zöldségek

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 1,5 óra – FŐZÉS: 3 óra – A HOZZÁVALÓKAT 10 személyre számítottuk – A nyúlodalast kiterítjük, megsózzuk, feltekerés után 3 óráig vákuumban főzzük, majd lehűtjük. A gerincet tisztított vajban óvatosan megsütjük, melegen tartjuk tálalásig. A zöldségeket (a zöldborsónak csak a felét) addig főzzük, míg roppanósak maradnak, majd vajon átpirítjuk. A zöldborsó másik felét megfőzzük, tej és vaj segítségével simára pürésítjük, sózzuk. Tálaláskor az oldalast felkarikázzuk, s miután enyhén megpirítottuk, a tányér közepére tesszük. A gerincet hosszában félbevágjuk, és mellétesszük. Körbeöntjük a pürével és a párolt zöldségekkel. Jusszel (húsalaplé, pecsenyelé) meglocsoljuk, és díszítjük.

kaloria 440 CAL
ido 270 perc
nehezseg Nehézség: 3

Hozzávalók

10 személyre

Forrás: Vendégváró
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.