Forrás: Receptposta

Nyúlgerinc babéros mustármártásban bazsalikomos tésztával

A meghámozott, finomra vágott vöröshagymát megpároljuk némi zsiradékon, utána beletesszük a zúzott fokhagymát, a babérlevelet, a mustárt meg a húst. Sózzuk és borsozzuk. Öntünk rá egy pohár vizet, lefedjük, és addig főzzük, míg meg nem puhul a hús, ennek az ideje a nyúl korától függ. Amikor megpuhult, akkor a lisztet csomómentesre keverjük egy kis hideg vízben, hozzávegyítjük a tejfölt, ráöntjük a szaftos húsra, és még 5-10 percig együtt rotyogtatjuk. Ha kész, kidobjuk belőle a babérleveleket. Zöld fűszeres tésztát adunk mellé. Friss citromot is teszünk az asztalra, mindenki meglocsolhatja vele az adagját.

Összevágjuk a bazsalikomot, elkeverjük az olívaolajban, sózzuk. Hozzáreszeljük a fokhagymát. Kifőzzük a tésztát, rászedjük a fűszeres alapra, jól átkeverjük, ez lesz a mustáros nyúl körete.

kaloria 460 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink