Nyúlpecsenye tárkonyos mártásban

Nyúlpecsenye tárkonyos mártásban

A nyulat feldaraboljuk, és serpenyőben megforrósított olajon hirtelen megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, mellétesszük a megtisztított, cikkekre vágott hagymát, és néhány percig együtt sütjük. Ekkor fűszerezzük ízlés
szerint a tárkonnyal, majd aláöntjük a bort és 4 dl vizet. Fedő alatt főzzük, majd amikor félpuha, beleöntjük a
mustárral elkevert tejszínt, és az egészet puhára pároljuk. A tisztított sárgarépát vastagabb karikákra vágjuk,
a gombát felszeleteljük, és a felforrósított vajban megpirítjuk. Sóval, borssal ízesítve, kevés vizet aláöntve megpároljuk. A húst a mustáros-tárkonyos mártással, a párolt zöldségekkel és pirított burgonyával tálaljuk.

kaloria 650 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink