Forrás: Apetito étterem

Önmagával töltött felsál

Önmagával töltött felsál

Az előkészületekkel kezdem a főzést: a rizst félig megfőzöm, a gombát külön edényben 5 dkg zsíron megpárolom, a hagymákat finomra vágom. Leszelem a felsál egyharmadát, megdarálom, a többit vékony szeletekre vágva kiverem. A megdarált húsba teszem a párolt rizst, a negyed vöröshagymát, a párolt gombát, egy evőkanál tejfölt, pár szem kapribogyót, sót, borsot, és ezeket egy nyers tojással alaposan összedolgozom. Az egyben hagyott szeleteket sózom, borsozom, mustárral vékonyan bekenem, majd a húskeveréket ráteszem, felgöngyölöm és összekötöm.

Pároláshoz

Hagymás zsíron, kis vízzel, pár darab babérlevéllel
megpárolom. Ha megpuhult, vékonyan felszeletelem, és levét ráöntve tálalom. Petrezselymes burgonyát kínálok köretnek.

kaloria 720 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

6 személyre

Forrás: Apetito étterem

Ajánlataink