Ördögbatyu

Vastagabb szeletekre felvágjuk a nyers sertéskarajt, majd ezeket a szeleteket kinyitjuk egy éles késsel. Kiveregetjük, sózzuk és borsozzuk.

Apró kockákra vágjuk a füstölt tarját, a lila hagymát és a csípős paprikát, összekeverjük a reszelt sajttal.

A hússzeleteket kiterítjük, mindegyikre teszünk egy-egy adag tölteléket. Batyut formázunk a megtöltött húsokból, a széleket hústűvel megtűzzük. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk a zsírt, beletesszük a batyukat, és fedő alatt, nem túl erős lángon készre sütjük. Tálalásnál ferdén felvágjuk.

Pirított petrezselymes újburgonyával és friss salátával kínáljuk.

Rántott szelet felturbózva sajtos-tejfölös hagymás krumplival

kaloria - CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink