Piskótamasszát készítünk a hozzávalókból, és megsütjük egy 25×30 centis, sütőpapírral bélelt tepsiben.
A barackot meghámozzuk, kimagozzuk, a húsát kockára vágjuk. A cukrot karamellizáljuk egy serpenyőben. Rátesszük a barackot, meglocsoljuk a citromlével, és 2-3 percig pároljuk. A pudingport a vízzel simára keverjük, ráöntjük a barackra, és addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Ha langyosra hűlt, rásimítjuk a piskótára, és betesszük a hűtőszekrénybe egy órára.
A tejfölös réteghez a zselatint egy kevés hideg vízbe áztatjuk. Összekeverjük a tejfölt a vaníliás cukorral és a porcukorral, majd hozzádolgozzuk a tejfölsűrűségű habbá vert tejszínt. Hőkiegyenlítéssel eloszlatjuk benne a felolvasztott zselatint. Rákenjük a barackos rétegre, és két órára hűtőszekrénybe rakjuk.
Tálalás előtt barackszeletekkel, citromfűlevelekkel díszítjük. Kockákra vágva kínáljuk.