Pad thai

A rizstésztát körülbelül fél órára forró, sós vízbe áztatjuk.

Összekeverjük a mártáshoz a hozzávalókat.

A raguhoz a húst és a zöldségeket vékony csíkokra vágjuk. Egy nagy serpenyőt felforrósítunk az olajjal. Beletesszük a csirkehúst, és fehéredésig pirítjuk, továbbra is magas hőfokon dolgozva.

Hozzáadjuk az összevágott zöldségeket és tofut, sózzuk, jól átpirítjuk.

Az elkészült ragut az edény falához húzzuk, középre ütjük a három felvert, megsózott tojást, rántottát sütünk, majd összeforgatjuk a serpenyőben lévő raguval, a mogyoróval és a megpuhult, leszűrt tésztával.

Ráöntjük a mártást, alaposan összepirítjuk. Forrón tálaljuk lime-cikkekkel és friss korianderrel megszórva.

Mézes-csilis kacsacomb szójaszószos-zöldséges pirított tésztával

 

kaloria - CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink