Paella

Megdinszteljük az olívaolajon a finomra vágott vörös- és lila hagymát. Egy-két percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt sárgarépát és zellert. Pár percig együtt pároljuk.

Rátesszük a felaprított kolbászt, azzal is pirítjuk, míg ki nem engedi a zsírját. Hozzáadjuk a sáfrányt, a felszeletelt fokhagymát, egy percig pároljuk.

Rátesszük a csirkecombokat, és együtt pirítjuk tíz percig. Meghintjük az őrölt pirospaprikával, rászórjuk a kicsumázott, felkockázott paprikát, az összevágott paradicsomot.

Ráöntjük az alaplevet, és elkezdjük főzni. Ha felforrt, rá

Fedőt teszünk a serpenyőre, és addig főzzük, míg a hús meg nem puhul, és a rizs fel nem szívja az összes folyadékot.

Parmezános-zöldséges rizzsel töltött csirkecombok

kaloria 550 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

3 evőkanál olívaolaj

1 vöröshagyma

1 lila hagyma

1 sárgarépa

3 fél színes kaliforniai paprika

3 gerezd fokhagyma

1 l csirkealaplé

15 dkg koktélparadicsom

3 szál halványított zeller

10 dkg chorizo kolbász

8 kisebb csirkealsócomb

1 púpos teáskanál füstölt fűszerpaprika

40 dkg arborio rizottórizs

1 jó nagy csipet sáfrány

1 marék zöldborsó

1 csokor petrezselyem zöldje

bors

Ajánlataink