Töltelék
A tölteléket előre elkészítjük: a diót összekeverjük a cukorral és a fahéjjal. A lekvárba belekeverjük a rumba áztatott mazsolát (aki a mazsolát nem szereti, az csak a rumot).
Tészta
A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A többi hozzávalóból a szokásos módon palacsintatésztát készítünk, s a végén óvatosan belekeverjük a tojáshabot. A sütőt felmelegítjük 200 fokra (felső sütés). Egy kerek tortaforma alját alaposan bekenjük margarinnal, majd az átforrósított formába mély merőkanálnyi masszát öntünk, és a sütőben megsütjük. Megkenjük lekvárral, megszórjuk a dióval, majd szedünk rá még egy adag tésztát. Visszatesszük a sütőbe, és azt is megsütjük. Így rétegezzük és sütjük, amíg a tészta el nem fogy. (Körülbelül 6-8 réteget kapunk.)
Tetejére
A tetejére a megolvasztott margarinból, cukorból, kakaóból öntetet készítünk, ezzel vonjuk be.