Forrás: Vidék íze

Paradicsomos csirkecomb tésztával

A csirkecombokat kettévágjuk, sózzuk és borsozzuk. Olajat forrósítunk egy nagy serpenyőben, és pár percig elősütjük benne a húsdarabokat. Kivesszük, és félretesszük.

A serpenyőbe rakjuk a finomra vágott vöröshagymát, üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát, a zúzott fokhagymát, és még egy percig együtt pirítjuk. Ráöntjük a paradicsomkonzerveket. Ízesítjük sóval, borssal, kakukkfűvel, őrölt csilivel meg köménnyel, és magas hőmérsékleten összeforraljuk.

Belefektetjük az elősütött csirkecombokat, lefedjük, és pici lángon félórán át pároljuk. Amikor puha a hús, kivesszük, a paradicsomos mártást beforraljuk egy kicsit, s közben kis mézzel ízesítjük, ha szükséges, sózzuk és borsozzuk. Főtt széles metélttel tálaljuk.

Ezeket már olvasta?

kaloria 600 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze

Ajánlataink