Paradicsomos tészta bazsalikommal és parmezánnal

Meghámozzuk és nagyobb kockákra vágjuk a vöröshagymát. Kevés zsiradékon üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, átforgatjuk. Ráöntjük a sűrített paradicsomot, beleszórjuk a csíkokra vágott bazsalikomleveleket, öntünk hozzá kevés vizet (körülbelül tejföl sűrűségű legyen), és elkezdjük főzni.

Közben a paradicsomokat kockákra vágjuk, ízlés szerint meg is hámozhatjuk előtte. Ha már tíz perce rotyog a paradicsomos-hagymás alap, beleöntjük ezt is, majd kis cukorral, sóval beállítjuk az ízét.

Kifőzzük a tésztát, beleforgatjuk az alapba. Tálalás előtt a tetejére forgácsoljuk a parmezánt.

Ricottás ravioli zsályás vajjal

 

kaloria 460 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.