Paradicsomos krémes álom
A paradicsomlevet a cukorral és az olajjal összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a szalalkálit meg annyi lisztet, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. Előmelegített sütőben 4 lapot sütünk belőle egy körülbelül 25 × 35 cm-es tepsi hátán. Ha megsült, félrerakjuk, és elkészítjük a krémeket.
A tésztalapokat a krémekkel váltakozva megtöltjük. Csokiöntettel díszítjük.
Krém
A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tejben állandó keverés mellett sűrűre főzzük a lisztet, majd langyosan összekeverjük a margarinnal. A krémet kettéosztjuk, az egyik felét citromhéjjal és citromlével ízesítjük. A másik adag krémhez baracklekvárt és ízlés szerint apróra vágott néhány szemnyi barackbefőttet kanalazunk (bármilyen lekvár és gyümölcs jó), és jól összekeverjük.