Parmezános-magos bundás csirkecsíkok

  1. Szálasra reszeljük a parmezánt. A húst vastagabb csíkokra vágjuk. A magokat durvára daráljuk, és összekeverjük a zsemlemorzsával.
  2. A tojásokat felverjük egy tányérban, hozzákeverünk egy teáskanál sót. A húst először a reszelt sajtban forgatjuk meg, kézzel óvatosan rá is lapogathatjuk. Utána megmártjuk a felvert tojásban, végül pedig a magos morzsába hempergetjük.
  3. Közepes hőfokra bő olajat melegítünk, és fedő nélkül, lassan megsütjük benne a panírozott húsdarabok mindkét oldalát. Papírtörlőre szedjük, hogy leitassuk a felesleges zsiradékot.

Parmezános ricottafánk

10 mákos sütemény, ahogy a nagyi csinálta

kaloria 490 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.