Pecsenyemájas ludaskása

A felforrósított zsiradékon megfuttatjuk a felaprított vöröshagymát. Hozzárakjuk a zúzott fokhagymát, fél percig pirítjuk együtt. Rárakjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjét, a feldarabolt zúzát, és elkezdjük párolni. Ha nem engedne elég folyadékot, adunk hozzá egy kis vizet is. Közben ízesítjük: sózzuk, és mellédobjuk a babérlevelet meg az elmorzsolt majoránnát.

Amíg puhul a zúza, meghámozzuk a leveszöldségeket, és nagyon apró kockára felvágjuk. Amikor már majdnem puha a zúza, rádobjuk mindezt. Amikor már ezek is puhára párolódtak, ráöntjük a fagyos zöldborsót és a nagyobb kockára vágott májat, együtt készre főzzük. Hozzákeverjük a külön megfőzött rizst, összeforgatjuk, megkóstoljuk, és ízesítjük sóval meg borssal.

Ludaskása

kaloria 660 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.