Péri betyárpecsenye

Péri betyárpecsenye

A kolbászt felkarikázzuk, a szalonnát csíkokra vágjuk. A vöröshagymát vastagabb karikákra szeleteljük. Egy kis olajon az egészet együtt megdinszteljük, hogy puha legyen, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is. Sózzuk, borsozzuk, köménnyel, majoránnával és csípős paprikakrémmel ízesítjük – ez lesz a töltelék.
A karajt négy szeletre vágjuk. A szeleteket egyenként megnyitjuk, hogy zsebük legyen. Jó sok tölteléket rakunk e zsebekbe, hústűvel összetűzzük. A töltött hússzeletekre előbb kevés olajon kérget pirítunk, majd fedő alatt
puhára sütjük. Főtt-sült burgonyával tálaljuk.

kaloria 550 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink