Tészta
A két tojásból, 2-2 evőkanál lisztből, cukorból, csipet sóból
egy kerek tortaformában lapos piskótát sütünk. Hagyjuk
teljesen kihűlni.
Krém és töltelék
Csomómentesre keverjük a krémporokat a pezsgővel,
és a habverő legmagasabb fokozatán három perc alatt
felverjük. Egy másik edényben kemény habot verünk a tejszínből kevés vaníliás cukorral, félidőben hozzáadjuk a habfixálót is. Laza mozdulatokkal összeforgatjuk a pezsgős krémet a tejszínhabbal. Összeállítjuk a tortát. Az őszibarackot felkockázzuk, lecsöpögtetjük, a piskótalapra
terítjük. Beborítjuk a tejszínhabos pezsgőkrémmel, és
folpack fóliával lefedve legalább 2 órára behűtjük. Tálalás előtt levesszük róla a tortakarikát, tejszínhabbal, csokis keksszel és csokoládéreszelékkel díszítve tálaljuk.