Piros paprikában sült csirkemellkockák mozzarellával és zöld fűszerekkel

Kevés zsiradékon megpirítjuk a kockákra vágott, sózott, borsozott csirkemellet. Hozzáadjuk az apróra vágott (illetve elmorzsolt) zöld fűszereket is.

Hagyjuk hűlni. Ha már majdnem hideg, hozzáforgatjuk a minimozzarellát, valamint az összevágott zellerszárat és újhagymát.

A paprikákat megmossuk, szárazra töröljük. Levágjuk a kalapjukat, a belső részeket kiszedjük. Beletöltjük a csirkés tölteléket.

Zsiradékkal kikent sütőedénybe állítjuk, mellétesszük a kalapkákat is. 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg szépen meg nem pirul a paprikák teteje.

Langyos rukkola saláta sült paprikával és kolbásszal

kaloria 400 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

5 személyre

Ajánlataink