Piskótás gesztenyekocka

Piskótás gesztenyekocka

A gesztenyemasszát felengedés után a darált keksszel, az 5 dkg vajjal és – ízlés szerint – egy kevés rummal összegyúrjuk. Körülbelül egyujjnyi vastagra kinyújtva egy
tálcára terítjük.
A pudingporból és az 5 dl tejből pudingot főzünk, majd
hagyjuk kihűlni. A 25 dkg vajat a cukorral habosra keverjük, és amikor kihűlt a puding, összekeverjük vele. A krém felét a gesztenyés alapra kenjük, majd rumos tejben megforgatott babapiskótákat fektetünk egymás mellé a krémre. Ezután rákenjük a krém másik felét. Tetejére tejszínhabot teszünk, és csokoládéforgácsokat faragunk.

kaloria 250 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink