Pletykapogácsa

Pletykapogácsa

A megtisztított vöröshagymát, a tarját meg a petrezselyem
zöldjét apróra vágom. Kevés margarinon megpárolom
a hagymát, hozzáadom a tarját, sóval és borssal fűszerezem. Lassú tűzön pirítom, majd a petrezselyem zöldjével is elkeverem. Lehúzom a tűzről, és hűlni hagyom.
A mirelit vajas tésztát 2-3 milliméternyi vastagra nyújtom,
majd 5 cm átmérőjű, kis kávéspohárral korongokat
szaggatok. Minden második közepébe egy kiskanálnyi
tölteléket teszek. Az üres korongokat tojássárgájával
megkenem, így ragasztom a töltelékesek tetejére. A tészta
szélét kissé rányomom, bekenem tojássárgájával, és
reszelt sajtot hintek rá. A pogácsákat tepsibe rakom, és
190 fokon szép pirosra sütöm.

kaloria 230 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.