Meglangyosítjuk a tejszínt, megolvasztjuk a vajat. Az élesztőt egy kis pohárba morzsoljuk. Rászórunk egy kávéskanál cukrot, öntünk rá kevés langyos vizet, jól kikeverjük, és hagyjuk felfutni. Közben egy nagy tálba szitáljuk a lisztet. A tál mellé készítünk egy pohár langyos vizet. A liszt közepébe kis mélyedést vájunk. Ide öntjük a felfutott élesztőt, a maradék cukrot, a langyos tejszínt. A liszt szélére szórjuk a sót, és elkezdjük dagasztani a tésztát. Ha túl szoros lenne, az odakészített langyos vízből adunk hozzá egy keveset. Közepesen lágy tésztát dagasztunk. Ha már szépen összeállt, és elválik a tál falától, akkor hozzádagasztjuk a megolvasztott langyos vajat is. Ezzel is kidolgozzuk. Cipót formázunk belőle, letakarjuk, és meleg helyen a duplájára kelesztjük.
Közben sűrű pudingot főzünk a pudingporból és a négy deci tejből. Ha már langyosra hűlt, hozzákeverjük a porcukrot és a vajat is.
A megkelt tésztát enyhén lisztezett deszkán jó nagyra kinyújtjuk. Megkenjük a vajas pudinggal, majd rászórjuk a kimagozott cseresznyét. Felcsavarjuk, éles késsel egy-másfél centi vastag csigákra felvágjuk. Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, és egymástól távol elhelyezzük rajta a csigákat. Ismét hagyjuk kelni fél órát, majd 180 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütjük.
Megfőzzük a sűrű pudingot, ha kihűlt, összekeverjük a vajjal.
Vékonyra nyújtjuk a tésztát. Rákenjük a vaníliás pudingot. Megszórjuk a magozott meggyel. Feltekerjük. Késsel felvágjuk. Papíros tepsire rakjuk, hagyjuk kicsit kelni, majd 180 fokon megsütjük.