Forrás: Pásztor Tünde

Pulykaérmék kolbászos rizzsel

Kisebb érmékre vágjuk a pulykát, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk így állni egy kicsit. A rizst megmossuk, kevés zsiradékon üvegesre pirítjuk. Másfélszeres mennyiségű vízzel felöntjük, és lassú tűzön megfőzzük. A póréhagymát apró kockákra vágjuk, egy serpenyőben pici zsiradékon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, a finomra vágott petrezselyem zöldjét, és összesütjük. Ebbe szedjük a megfőtt rizst. A pulykát egy másik serpenyőben kicsi zsiradékon, oldalanként öt perc alatt megsütjük.

kaloria 440 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink