Pulykanápolyi csipkemártással
A kétféle sajtot lereszeljük, a sonkát apró kockákra vágjuk, az ostyalapokat tetszés szerinti méretűre szabdaljuk. A lapokat vékonyan megkenjük csipkelekvárral, és elkezdjük felépíteni a nápolyitornyokat: veszünk egy ostyalapot, erre először egy réteg Cheddar sajtot szórunk. Ezt befedjük ostyával, majd megszórjuk sonkakockákkal. Erre ismét ostya kerül,
amit meghintünk zöld reszelt sajttal. Így építünk 4 tornyot, amíg a hozzávalókból tart, azután óvatosan tányérokra
helyezzük őket.
A megmaradt csipkelekvárból mártást készítünk: kevés langyos vízzel simára keverjük, azután hozzáadjuk
az ételkeményítőt és besűrítjük. Tálaláskor kis csészében kínáljuk a pulykanápolyi mellé.