Forrás: Pásztor Tünde

Pulykasteak gombával, zöld salsával

Pulykasteak gombával

8-10 nagyobb darabra felvágjuk a húst, sózzuk-borsozzuk, majd a derekukon megkötjük egy-egy darab madzaggal. Közepesen forró grillen minden oldalról alaposan körbesütjük. Ha kész, a madzagot levágjuk, és egy-egy szál metélő fokhagymát kötünk a helyébe. A megtisztított,
nagyobb darabokra vágott gombát sózzuk, olajjal lekenjük, és forró grillen pár perc alatt megsütjük.

Salsa

A salsához az összes hozzávalót nagyon aprór összevágjuk, és összekeverjük sóval meg pár csepp Tabasco szósszal.

kaloria 260 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.