Puncstorta másképp

Puncstorta másképp

A tojások fehérjét négy evőkanál cukorral kemény habbá
verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját meg a sütőporral
és a kakaóval elvegyített lisztet, azután az egészet óvatosan összekeverjük, vigyázva, hogy a hab ne törjön össze. A masszát sütőpapírral bélelt közepes nagyságú tepsibe simítva 3-4 percre a forró sütőbe tesszük. Utána mérsékeljük a lángot, és a tésztát tűpróbáig sütjük. Deszkára borítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és a piskótát a rummal meg a dzsemmel elkevert tejjel szorgosan locsolgatjuk, amíg az egészet magába szívja.
Amikor kihűlt, kockákra vágjuk, egy üvegtálba halmozzuk,
és fóliával letakarva 2 órára a hűtőbe tesszük. Tálalás
előtt egy evőkanál cukorral édesített, kemény habbá vert
tejszínnel bevonjuk, és a tetejét megszórjuk a megtisztított, felszeletelt gyümölcsökkel.

kaloria 260 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink