A csirkéhez összekeverjük a pácot (méz, paprikakrém, fokhagyma-granulátum, szójaszósz, narancslé, olívaolaj, ketchup, só, bors). Alaposan bekenjük vele a csirkeszárnyakat, és egy jól záródó dobozban egy éjszakán át érleljük.
Másnap megszórjuk a szezámmaggal, összeforgatjuk. Átrakjuk egy rétegben egy zsiradékkal kikent tepsire, és 180 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt készre sütjük.
Megtisztítjuk a burgonyát, apró kockákra vágjuk. Keverőtálba rakjuk. Ráöntjük az olajat, hozzáadjuk a fűszereket (kurkuma, római
Utána átöntjük egy tepsibe, és 190 fokos sütőben negyedórán át sütjük.
Közben a zöldbabot megtisztítjuk, felaprítjuk, és sós vízben pár percig előfőzzük. Ha kezd puhulni, leszűrjük, lecsöpögtetjük.
Kivesszük a sütőből a félig sült burgonyát, hozzákeverjük a zöldbabot. Még 5-10 percig sütjük együtt. Vágott petrezselyem zöldjével megszórva tálaljuk.