A maradék sült húst kézzel kis darabokra tépkedjük.
Bő, sós vízben kifőzzük a pennét.
Egy nagy tálban kikavarjuk a tejfölt a három egész tojással. Ízesítjük sóval, egy gerezd zúzott fokhagymával. Ha van maradék pecsenyeszaft, azt is nyugodtan belekeverhetjük.
A paprikát kicsumázzuk, apró kockákra vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk, a sajtot lereszeljük.
Vastagon kivajazunk egy közepes méretű tepsit. Egy nagy tálban összeforgatjuk az összes előkészített alapanyagot: a kifőtt tésztát a sült hússal, az ízesített tojásos tejföllel, az összevágott zöldségekkel, valamint a lereszelt sajt felével. Ízlés szerint sózzuk.
Belesimítjuk a kivajazott tepsibe. A tetejére szórjuk a maradék reszelt sajtot, és 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen meg nem pirul a tetején. Azonnal tálaljuk, egy nagy tál friss salátával.