Forrás: Pásztor Tünde

Rakott húsos palacsinta

  1. Üvegesre pároljuk a felaprított vöröshagymát a zsiradékon. Megszórjuk őrölt pirospaprikával, rádobjuk a darált húst. Sóval és borssal ízesítjük, puhára pároljuk. (Ha van kéznél, adhatunk hozzá egy darabka paradicsomot és paprikát is.)
  2. Végül a lisztet elkeverjük egy kis vízzel, besűrítjük vele a tölteléket, s hozzáadjuk a tejfölt is. A palacsintákat megtöltjük, felcsavarjuk.
  3. Zsírral kikenünk egy alkalmas sütőedényt, alulra teszünk hat palacsintát, a tetejére keresztben a maradék hatot.
  4. Tejföllel megkenjük a tetejét, megszórjuk a reszelt sajttal, és forró sütőben pár perc alatt addig sütjük, míg a sajt szépen rá nem olvad.

Cicege cacikival

kaloria 250 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink