A csirkecombfiléket a bőrükkel lefelé kiterítjük, és kiveregetjük. Mindkét oldalt sózzuk, borsozzuk. A páchoz a mustárt összekeverjük a ketchuppal meg a zúzott fokhagymával, és bekenjük vele a combfilék mindkét oldalát. Fél órán át a hűtőszekrényben hagyjuk érlelődni. Utána a hagyományos módon panírozzuk (liszt, tojás, morzsa), annyi kivétellel, hogy a zsemlemorzsa felét panko morzsára cseréljük, hogy ropogósabb legyen a végeredmény. Egy nagy tepsire sütőpapírt terítünk, megkenjük olajjal, egy rétegben ráfektetjük a panírozott húsokat, és a tetejét is megspricceljük olajjal. 190 fokos sütőben ropogósra sütjük. Félidőben megforgatjuk a szeleteket.
A körethez a burgonyát lekaparjuk, és egy nagy lábasban a vajon, fedő alatt puhára pároljuk. Ha kész, sózzuk, borsozzuk, és összeforgatjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjével.