Rántott petrezselyem tojásos krumplival

  1. Vajjal kikenünk egy jénait. A krumplit tisztítjuk, kerekre felszeljük. Beletesszük a jénaiba szép sorban egymásra, mint a tetőcserepeket. Rászórjuk a kockákra vágott vöröshagymát. Összekeverjük a tojást a tejjel, sóval, borssal, ráöntjük a krumplira. Annyit öntünk rá, hogy majdnem teljesen ellepje a krumplit. Nagyon forró sütőben 30-40 perc alatt pirosra sütjük.
  2. A petrezselymet összekötjük, megmossuk. Kicsapjuk belőle a vizet, leszárítjuk. Lisztbe, tojásba, morzsába hempergetjük, bő zsírban kirántjuk.

Megjelent a Vidék íze augusztusi lapszáma! Lapozzon bele online, itt!

Vidék íze 2019/augusztus

Megjelent a Vidék íze legfrissebb száma!

kaloria 430 CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink