Forrás: Receptposta

Rántott pikáns oldalas

ELŐKÉSZÍTÉS: 25 perc – FŐZÉS: 1 óra – A vastagabb, tenyérnyi darabokra darabolt két csontos oldalast annyi sós vízben feltesszük főni, amennyi ellepi. Ha a húst a villa jól átjárja, kiszedjük. Hagyjuk kicsit hűlni, hogy ne égesse meg a kezünket, de még melegen kiszedjük a csontokat egy csavaró mozdulattal. A húsdarabokat bedörzsöljük fokhagymával, és finoman sózzuk. Hagyományos módon panírozzuk, azaz lisztbe, felvert tojásba és morzsába mártjuk. Felforrósítjuk a zsírt egy serpenyőben, és megsütjük benne az oldalast. Még forrón megszórjuk reszelt sajttal. Burgonyapürét és valamilyen befőttet adunk mellé.

kaloria 370 CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink