Rétesben sült kapros-túrós csusza

Rétesben sült kapros-túrós csusza

A tésztát forrásban levő, bő sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük, és alaposan lecsöpögtetjük. Rátesszük
egy kevés olvasztott vajra, majd összekeverjük az áttört túróval, a tejföllel, a felvert tojással, egy csipet sóval meg a finomra vágott kaporral.
Két-két réteslapot kiterítünk egy benedvesített konyharuhára, és megkenjük olajjal. Hosszában ráhalmozzuk a tölteléket, majd a réteseket a szokásos módon felcsavarjuk. A tetejüket olajjal és tejföllel megkenjük, majd a rudakat kiolajozott tepsibe tesszük, és forró sütőben pirosra sütjük.

kaloria 320 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink