Tészta
Gőz felett összeolvasztjuk a vajat 10 dkg fehér csokival
és a cukorral. Hozzáadjuk a sót és a vaníliás cukrot, majd
levesszük a gőzről. Egyesével elektromos habverővel beledolgozzuk a tojásokat, mindegyikkel legalább két percig verjük. Utána beleforgatjuk a lisztet és a citromhéjat. Egy 20 × 30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a masszát. Betoljuk a 160 fokra felforrósított sütőbe, és körülbelül 10 percig sütjük.
Tetejére
Közben összekeverjük a cukrozott sűrített tejet az összetört fehér csokival és a megtisztított ribizlivel. A sütőből kivett félig sült tészta tetejére kenjük a gyümölcsös krémet, és még 5-8 percre visszatoljuk a sütőbe. Pár perc pihentetés után átcsúsztatjuk egy rácsra, és teljesen kihűtjük.