Ricottából készült tököcskék paprikakrémmel
Összegyúrjuk a ricottát a puha vajjal, a liszttel, a parmezánnal és egy kevés sóval. Hűtőben félórán át pihentetjük. Felforrósítjuk az olajat, beledobjuk a felkockázott kaliforniai paprikát, a felaprított csilit, a finomra vágott vöröshagymát és a lereszelt fokhagymát. Tíz percig pároljuk, utána kihűtjük. Végül pürésítjük, hozzákeverjük a tejfölt, a tejszínt, sózzuk és borsozzuk. A tésztából sárgabarack nagyságú gömböket formázunk, tökszerűen bevagdossuk, kicsit lenyomjuk. A tetejébe szúrjuk a pisztáciát. Lekenjük a tejjel elkevert tojássárgájával, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. 200 fokra előmelegített sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük.