Római köményes hagymás burgonya

Megpucoljuk a krumplit, hosszában cikkekre vágjuk, majd sós vízben felrakjuk főni. Amint felforrt, rögtön leszűrjük, és hideg vízbe áttesszük, hogy ne puhuljon tovább. Ha lehűlt, leszűrjük, lecsöpögtetjük, hagyjuk kicsit szikkadni.

Végül egy nagy tepsibe sütőpapírt terítünk. Beleszórjuk a krumplit. Közérakjuk a meghámozott, cikkekre vágott hagymát. Megszórjuk az összeaprított fokhagymával, a római köménnyel, sózzuk, meglocsoljuk az olvasztott zsírral, majd alaposan összekeverjük.

200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és addig sütjük, míg szépen meg nem pirul a burgonya.

Mogyoróval töltött rántott sajtgolyó házi burgonyacsipsszel

kaloria 200 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink