Megformázzuk a húst: éles késsel alányúlunk a bőrös húsnak a mell közeli, vastagabb részen, fellazítjuk, kézzel felhajtogatjuk úgy, hogy belülre kerüljön a bőr, a hús pedig kis gombócot formázzon a csont vékonyabb végén. Besózzuk, kicsit hagyjuk pihenni.
Összekeverünk pár evőkanál lisztet (vagy keményítőt) egy kis őrölt pirospaprikával. Megforgatjuk benne a húsdarabokat, majd felforrósított, bő olajban bő tíz perc alatt ropogósra sütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot eltávolítsuk.
Megmossuk, leszárítjuk a zöld fűszereket, a leveleket letépjük a szárakról, és a leveleket finomra vágjuk. A joghurtot összekeverjük a zúzott fokhagymával, a sóval, az olívaolajjal, végül beleforgatjuk a zöld fűszereket is. Tálalás előtt hideg helyen pihentetjük néhány óráig.