PÁCOLÁS: 1 éjszaka ELŐKÉSZÍTÉS: 25 perc SÜTÉS: 2,5 óra
A sütést megelőző napon befűszerezzük a húst a fenti fűszerekkel, de úgy, hogy a bőrét csak sózzuk, oda más fűszer nem kerül. Hideg helyen pácoljuk legalább egy éjszakát.
Másnap elővesszük, beletesszük egy kis tepsibe a bőrével felfelé, öntünk alá annyi vizet, hogy a húsdarab egyharmadáig érjen. Teszünk rá fedőt, és 160 fokos sütőben egy órán át pároljuk. Kivesszük a sütőből, levesszük róla a takarást, és a malac bőrét centinként átvágjuk. Teszünk mellé 3-4 evőkanál zsírt. Ismét lefedjük, és 160-170 fokos sütőben tovább pároljuk.
Újabb egy óra múlva levesszük a takarást, felemeljük a sütő hőmérsékletét 250 fokra, és 10-15 perc alatt megpirítjuk a pecsenye tetejét.